Stohl Buci TE nemzeti hős...
 

Stohl Buci TE nemzeti hős...
avagy az igazságszolgáltatás érdekes "malma"!

(Szerző: Szlobodnik László - 2011.12.04.)

Alkohol, drog cserbenhagyásos súlyos baleset... Indult a történet már lassan múló idő rohanó világában. Emlékszünk még mi is történt? A mi kis "Bucink" a Btk. több pontjába ütköző elég súlyos bűncselekmények garmadáját követte el. Aztán később már csak a szende "én igazából ezt nem is akartam" ártatlanságot sugalló később kampányoló médiahőst láttuk. Na jahhh, gondoljuk sokan, velük is megesik és mekkora fókuszt, figyelmet kapott és nem kevés együttérzést.
Az idő múlásával már nem is foglalkoztam volna vele, de a közelmúltban Miskolcon voltam az Alexandra könyvesboltban, hogy valami jó kis könyvet vegyek a feleségemnek. Általában a jó könyveket kínálóként az üzlet belsejében "toronyban" teszik ki, hogy a vásárlást és egyben a választást is elősegítsék ezzel. Nos, mikor beléptem mit látok toronyban felpakolva "sztár könyvként"?
Stohl: Őszintén
Kérem szépen mondja meg nekem is valaki ŐSZINTÉN, miért lesz toptéma és a mi kis kedvenc médiasztárunknak új sikere, ezúttal könyv formájában, mert több Btk. törvényt is megsértett? És mindezt bizonyítottan elismerten?! Remélem az én könyvem is kellő sikerrel lesz elérhető (emlékeztetőül: https://dl.dropbox.com/u/1372516/abaujhir_hu/thg/rh/kepek/24orasdemonstracio/konyvborito_minta.pdf ).

Az elmúlt hetekben ismét egy hír -> családot "likvidált" egy ittas járművezető. Egy "pénzember", aki korábban már porondon volt emiatt a bíróságon és akkor is csak 120E-Ft-ra dézsmálták meg. Érdekes, hogy meddig megy és milyen büntetési díjtételekkel és milyen magyar igazságszolgáltatás mellett. Hogy miért is hasonlítgatom össze ezen adatokat? Talán azért, mert ittas járművezetésben is Magyarország legsúlyosabb bűnözője ÉN VAGYOK.
Volt egy ittas járművezetési bü. esetem, ahol részünkről kifejtésre került, hogy parkoló autóban fogyasztottunk. A bíróságon a minden kétséget kizáró bizonyítással nem is tudott élni a bíró, pusztán (korábban már publikáltam) CSAK a "szavahihetőségre" apellált. Igen ám, bár a mai napig a bü.-ben nem találtam olyan törvényi diszpozíciót, ami a "szavahihetőséget" definiálja, már pedig HA nincs, akkor ilyen törvényi, azaz igazságszolgáltatási metodika sem volna, hogy létezzen.

És most egy kis mérleg a bűncselekményekről és büntetési díjtételeikről:
  • Stohl Buci drog és alkohol, cserbenhagyásos baleset (elismert és bizonyított)
    Büntetése: 10 hónap letöltendő börtönbüntetés (5 hónap után szabadulhat)
    Vagyoni helyzete: milliomos
  • O.I. ismerősöm (azonos településen lakunk) ittas járművezetés (elismert és bizonyított).
    Büntetése a havi 150E-Ft-os nyugdíjára arányosan számítva, 300E-Ft pénzbüntetés (ez 120 napi elzárást, azaz 4 hónap börtönbüntetéssel megváltható) és 60E-ft bűnügyi költség megfizetése mellett 1 évre bevonták a jogosítványát
  • NÁLAM ittas járművezetés miatt (nem ismertem el és kellően bizonyítani sem tudták és nem is tudhatják) a 45E-Ft-os rokkantnyugdíjamra arányosan 470E-Ft-os pénzbüntetést kaptam (ez 188 napi, azaz 6 hónap börtönbüntetéssel váltható ki), továbbá 150E-Ft-os bűnügyi költséget is rám terheltek (ami arányaiban fizetésképtelenség esetén további 2 hónap börtönbüntetéssel letudhatok) és 1 év 6 hónapra bevonták a jogosítványomat (az ügyem II. fokon van).

A fentebbi három eset tökéletes példázata annak, hogy a legsúlyosabb bűncselekményben a legenyhébb büntetést kapta (arányaiban) a mi nemzető médiasztár hősünk. És az RTL Klub kutatást végzett "precedens eset" felderítésére, bizonygatva azt, hogy milyen súlyosan ítélkeztek Bucival szemben.

Szegény Buci. Sajnálom igazán, de örülhetsz, hiszen HA olyan szerencsétlenül rosszkor parkolsz rossz helyen, ahol eleve "üldözött" lennél mint én, hmmm... akkor lenne csak sanyarú helyzeted. És a média? Adna rólad akkor hírt (mint esetleg rólam)? Segítene neked a maga erejével?
Én teljesen egyedül harcolok alig 5 éve az "igazságok(?)" után... Jelenlegi összesített listámban idáig 2 terhelő és 1 részemről terhelő (érdekesen lezárt) büntetőügy azaz 3. Egy munkaügyi per a maga érdekességével, melyben a feleségemet is "nyomorították" (érdekesen lezárt. Egy közigazgatási per, ahol a legszentebb jogaimat sértették meg (első körben jogerős bírói ítélet is megállapította), azóta meg szőnyeg alá került, valós végrehajtás nélkül. Persze közben az APEH mára NAV is bekerült a palettámra, jelenleg II. fokon fut.
Nem furcsa, hogy milyen zűrös lett az ÉLET(?)em??? Annyi hibát vétettem csak, hogy 2006-ban politikai színpadra léptem 1-2 embernek nem tetsző módon. És? A többit majd a könyvemben...
 

szlobilaci

<<< vissza

 

 

   Minden jog fenntartva! - © 2012-2019