Nyílt levél Gyurcsány Ferenc Úr(?) részére
 

Nyílt levél Gyurcsány Ferenc Úr(?) részére

Tisztelt Gyurcsány Ferenc Úr(?)!

Ezúton szeretném Önt megszólítani, tekintettel arra, hogy kellő időben korábban (2008) ez nem járt sikerrel.
MAGYARKÉNT ebben az országban élőként gyalázattal, ocsmánysággal veszem és konstatálom azt, hogy Ön a korábbi MSZP előtte KOMMUNISTA IFJÚKÉNT még a mai napig megtalálható a politikai életben. Soraim erősek és sértőek, de a 2012-es évben hazai és a világ médiái előtt igyekszem (www.demokraciaert.hu) kifejteni és lehetőség szerint talán tényleg a süllyesztőbe juttatni azt, aki odavaló.

Meggyalázza a magyar népet, mikor "álnok" módon a DEMOKRATIKUS nevet használja az új pártjában. Miért? 2008-ban "segélykiáltásként" Önöknek is eljutattam anyagaimat, mint akkor még MSZP kormánypártnak egy "kreált" vádas rágalmazási ügy kapcsán. Hol tart ma az ügy(em)? II. fokon várom 10 hónap után a 3. tárgyalásomat.

És mi az amit már felfedtem és bizonyítani tudok? Több vád ugyanazon ügyben, melyben mindegyikében megsértették a "baloldali" ügyészek az
Alkotmány (1949. évi XX. törvény) szabad véleménynyilvánításának a jogát,
a Be. törvény. 76. §-át, 78. §-át, 79. §-át, 95. §-át, 97. §-át, 99. §-át, 115. §-át,
az ENSZ Emberi Jogok egyetemes Nyilatkozatának a 2. cikkét, 7. cikkét, 8. cikkét, 10. cikkét, 11. cikkét, 19. cikkét, stb...
az Európai Unió Alapjogi Chartájának (Preambulum) a 11. cikkét,
az ártatlanság vélelmét azzal együtt, hogy a kétséget kizáróan nem bizonyított tényt a terhelt terhére értékelni nem lehet.
VALÓSZÍNŰLEG ha volna további törvényi hely, további jogok szabályozására, azok is itt állnának!!!

Persze a felfedett és objektíven megcáfolhatatlanul bizonyított rendőrségi bűnpártolásról és ügyészségi bűnpártolásról (melyben a fentebb ismertetettek visszakövethetőek) olyan belső vizsgálatok indultak, melynek során az Encsi Ügyészséget és Rendőrséget ugyan kizárták, de folytatódott minden tovább és RAJTAM KÍVÜL MÁST NEM IGYEKEZTEK MEGBÜNTETNI, FELELŐSSÉGRE VONNI!!!

Közben megalapozottan felfedtem az okirat, magánokirat hamisításának az alapos gyanúját és mindent, ami ezek köré csoportosítható (java még csak most ebben az évben jön)!!!

Persze az "időhúzás" okosan ment, aminek ebben a 2012-es évben vetek véget, mikor kilépek a nemzetközi bíróság elé. Miért? Mert mára már "abnormálisan" 6 peres ügyem van, mely egészen a közigazgatási perekig elmegy. Koncepciós szállakkal, kapcsolatokkal köthető össze, így "koncepciós csomaggal" megyek ki.

Ön közben mint "vesztes" kormánypárt ex-vezető a DEMOKRATA szóval kampányol. Isten adja, hogy sose növekedhessen fel és mint ahogyan soraim elején is kezdtem, tűnjön el a süllyesztőbe...

szlobilaci

<<< vissza

 

 

   Minden jog fenntartva! - © 2012-2019