Damu Roland a Frizbiben
 

Damu Roland a Frizbiben
(Szerző: Szlobodnik László - 2012.03.26.)


Tegnap néztem a címben is szereplő Frizbi műsort a TV2 adásában. Magát a műsort és a műsorvezetőt nem minősíteném, de a Damu Rolanddal folytatott beszélgetés miatt átkapcsoltam, hogy megnézzem.

A párbeszéd és a vallomások alapján nem tudnék állásfoglalással élni, hogy igazat mond-e vagy sem. Azt vettem észre, hogy ezzel mintegy közömbös állampolgári "immunitással" éltem én is személyét illetően egészen addig, amíg nem tett Damu egy kijelentést, ami a következő volt:

"Csukja be mindenki a szemét és képzeljék el, hogy teljesen ártatlanul áll a vádlottak padján, ítélték el, azaz mi van HA neki van igaza?"

Ez volt az a rész, amit jómagam teljességgel tudom, hogy mit jelent és tudom, hogy senki, de senki nem fogja fel, nem érti meg egy vádlottak padján küzdő ember nehézségeit, aki nem járta meg még ezt a poklot. Ezért is fogadtam el, hogy saját ügyemnél is az érdeklődés idővel lankadt a környezetem közvéleményében, ill. volt olyan is, aki a hátam mögött azon jelzővel élt, hogy "már megint a saját 'kis' ügyével jön Laci..." Így az ember egy küzdelemben csak azt érzi, hogy a végére tényleg teljesen egyedül marad, igaz küzdelmeim "csatamezején" sem volt ez másként.
Meglepett a napokban, amikor egy nem is oly régi kedves ismerősöm azt mondta, hogy őt érdekli a sorsom ebben a büntetőügyben, hiszen sokan nem fogják fel, nem értik meg és ezért is veszélyes az engemet is érintő ügy tárgya, hogy így BÁRMIKOR BÁRKIVEL ELŐFORDULHAT hasonló eset... Igaza van és ezt tudom, ezért küzdöm áldozatként, remélem már csak napok kérdése...

szlobilaci

<<< vissza

 

 

   Minden jog fenntartva! - © 2012-2019