Számból vette ki a szót vagy mégsem???
 

Számból vette ki a szót vagy mégsem???
(Szerző: Szlobodnik László - 2015.03.05.)

A következő videóban szinte teljesen azonos gondolatok fogalmazódnak meg, mint amit már kisebb fórumokon kimondtam.
Mérnök informatikus szakemberként nem csak egy modern technikával, technológiával dolgoztam, dolgozom, hanem folyamatosan figyeltem a nyolcvanas évektől a társadalom átalakulását is.
Korábban sokat dolgoztam számítógépekkel, melyet mára igyekeztem napi 2-3 órára "szorítani". Miért? Mert a munkámhoz ugyan kell, jó ha híreket olvasunk el, jó ha egy-egy vicces, mókás pillanatot megnézünk, esetleg valamely portálon, mára főleg közösségi oldalakon egy-egy üzenetet elküldünk, másként el nem érhető kapcsolatot aktívan tartunk, de NEM EZ A VALÓ VILÁGUNK.
A feleségemmel sokat nosztalgiázunk és saját gyermekeinknek bölcs szülői tanácsként átadjuk, hogy mennyivel jobb a valóságban kint a természetben, az udvaron lenni a haverokkal, barátokkal, mint észrevétlen teljes napokat a gép előtt tölteni. Amikor tényleg minden virtuálissá válik, mikoron mi még "lábtengóztunk" vagy tollasoztunk, kiejtőzve pingpongoztunk, grundoltunk, mint a Pál utcai fiúkban,stb. Elkészítettem modellező szakkörön az első sárkányomat, amit eregettünk és ez így volt jó...
Ajánlom ezt a valóban "elgondolkodtató" kisfilmet minden kedves ismerősömnek, barátomnak, rokonomnak. Jut eszembe TE tudod igazából ki is vagyok ÉN???

Link: https://www.youtube.com/watch?v=_zMQuunG5Vo


Szlobodnik László (kibertérben csak SZLOBILACI)

szlobilaci

<<< vissza

 

 

   Minden jog fenntartva! - © 2012-2019