Üdvözöllek oldalamon!
 

*** *** ***
Kérem támogassa
Ön is az oldalt!


Napjainkban szinte minden embernek van valamilyen gondolata, véleménye, állásfoglalása egy-egy témakörben, ami önmagában nem is baj, sőt, társadalmi életünkben megítélésem szerint igen fontos, magas szerepet tölt be, hogy környezetünket magunk is befolyásolhassuk, formálhassuk szabadon, anélkül, hogy ettől tartani kellene. Tapasztalatom az, hogy sokan szinte állandó jelleggel alkotnak valamiben vagy valamiről véleményt, de azt nem merik, esetleg nem tudják kellő szinten érvényre juttatni, mely az egyre jobban fiatalodó generációnál már egyre kevésbé jellemző. A társadalmilag idősebb korosztály más formák, normák között megszokták azt, hogy "jaj nem szabad!" avagy "bajod lesz belőle!", stb., így sokszor nem hallható és nem ismerhető meg véleményük, állásfoglalásuk egy-két szűkebb fórumot, főleg televíziós médiát leszámítva.

Amikor elkezdtem ennek az oldalnak az ötletén haladva a kialakításon gondolkozni, nem volt nehéz dolgom, hiszen szűkebb-tágabb környezetemben az emberek, kedves ismerősök tudják, hogy jómagam véleményemnek állandóan próbáltam teret adni, igaz a fentebbi idősebb korosztály féltő, intő intelmeinek mintegy nem várt megvalósulásaként bajom is lett, hiszen egy szűkebb kör számára társadalmi építőjelleggel kifejtett állásfoglalásom Alkotmányossága is eltűnt (ezt a problémát nem ezen az oldalon fejteném ki).

Rohanó világunk, szűkős életünk forgatagában nap, mint nap ér minket valamilyen hatás, inger, ami azonnal vagy annak hatására később megformálódik mindenkiben egy-egy olyan gondolat, ami értékes információkkal, adattal szolgálhat mások részére is. Ráadásul a kellően tág, széleskörű médiákon keresztül akár már visszamérhető kontrol szerepe is lehet, azaz az egyén egyedi véleménye, állásfoglalásának terjedésével akár meghatározó lépések, mechanizmusok is generálódhatnak belőle.

Csak röviden, mert már most is "elszaladna a tol velem", a különböző írásaimat a cikkek menü alatt lehet megtekinteni, ahol időrendbe szekcionáltam.

Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést és bármilyen véleményt, akár egyező akár ellentétes szívesen fogadok, melyet a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségemen elküldhetsz részemre!

szlobilaci

 

   Minden jog fenntartva! - © 2012-2020